Προδημοσιεύσεις

Ολοκλήρωση Δημόσιας Διαβούλευσης για τη Δράση digi-mobile: Ενίσχυση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη και αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc)

in Digi - Mobile, Δημόσια Διαβούλευση, ενίσχυση επιχειρήσεων, ενίσχυση καινοτομίας, Επιδότηση επιχειρήσεων, καινοτόμες εφαρμογές σε τηλέφωνα, Προδημοσιεύσεις

Η δράση digi-mobile τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τις 7 έως τις 21 Απριλίου 2011 από την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την εταιρία «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.». Με βάση τις παρατηρήσεις και τα σχόλια που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης, η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού και η εταιρία Ψηφιακές Ενισχύσεις θα προχωρήσουν στη σύνταξη των Οδηγών της δράσης. Οι παράμετροι της δράσης που παρουσιάζονται, σχετίζονται με το αρχικό κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης και δεν είναι οριστικές. Eνίσχυση των μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού, πολιτισμού, εστίασης, χονδρικού εμπορίου, υγείας, ψυχαγωγίας, περιβάλλοντος, μεταφορών και μεταφορικών δραστηριοτήτων (logistics), υπηρεσιών γενικότερα, καθώς και πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να αξιοποιήσουν τη διεθνή δυναμική και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα κοινά-στόχους, παρέχοντας νέες ψηφιακές δυνατότητες και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, μέσω smartphones.

Fundit.gr - Τα πάντα για τις επιδοτήσεις- 2011  Δημιουργια ιστοσελιδας starfish.gr | (Σχεδιασμός βάση σε πρότυπο της  Antsin.com)